marți, 17 noiembrie 2015

Prietenii Tot Prieteni Raman

Buna, dragii mei!
Azi mi s-a intamplat un lucru...nu stiu cum sa ma exprim...rau.M-am certat cu unele din cele mai bune prietene ale mele Daria, Ana si Iulia...Nu am de gand sa povestesc intocmai motivul, pentru ca asta ar fi oarecum absurd intrucat acest blog e public, dar va voi povesti ce am invatat din toata povestea asta...
In primul rand...Ce inseamna pentru mine prietenele mele?Foarte mult!Sunt nepretuite si chiar daca ma cert cu ele trec prin ploaie si foc ca sa ne impacam  pentru ca le iubesc.Cred...ca asta e prima oara cand ma cert asa cu ele, pentru ca in ciuda faptului ca suntem extreeeem de diferite nu ne-am certat niciodata.Niciodata pana acum!
Nu m-am asteptat la asa ceva nici o clipa din partea lor, si sunt convinsa ca nici ele, la randul lor nu se asteptau la asta de la mine.Nu suntem stupide ca sa stricam o prietenie doar pentru o prostie pentru ca nu ar avea rost, mai ales ca am avut fiecare partea ei de vina.
Si chiar daca ele sa presupunem ca nu ar vrea sa ramana prietene cu mine, m-as lupta pentru asta, pentru ca am mai spus si o voi mai spune de un milion si un infinit de ori...le iubesc din tot sufletul!
Adica, cand m-am certat cu ele nu am gandit nicio secunda ca nu o sa mai vorbesc nici cand cu ele.Ba din contra!Le-am trimis fiecareia mesaje cu scuze, ba le-am chiar si sunat dar nu mi-au raspuns si au tot dreptul din lume sa faca asta.
In timp ce scriam articolul acesta mi-a strafulgerat asa brusc prin cap o idee:voi intra pe Wikipedia si voi cauta cuvantul "Prieten" si voi copia definitia...Pe urma voi spune ce inseamna pentru mine un prieten...
  1. persoană de care cineva este legat printr-o afecțiune deosebităbazată pe încredere și stimăreciprocă, pe idei sau principii comune.
  2. (folosit și ca termen de adresarefiecare dintre persoanele (sau colectivitățilelegate printr-unsentiment de simpatiestimă și atașament reciproc.
Mda...Asta scria acolo!Of Jesus!Ce greseli de ortografie fac si aia...
Pentru mine un prieten inseamna mult mai mult!Iubire, incredere, dorinte si sinceritate.Altfel nu imi pot caracteriza prietenele cu care sunt convinsa ca ma voi mai certa de multe ori de-acum incolo, pentru ca suntem si noi oameni si nu avem cum sa nu ne certam deloc, pentru ca suntem diferite, opuse.Avem opinii diferite si stiluri complet opuse.Cred ca si voi ati merita sa le cunoasteti mai bine pe "cele mai cool fete din lume" *daca vedeti asta, fetelor, va iubesc si nu mai vreau sa ne certam niciodata"...Uhhh!Tocmai am inventat un nou proverb pornind de la vechiul proverb "Apa trece, pietrele raman".Noul meu proverb suna asa: "Timpul trece, prietenii raman".

1)Ana-Pe Ana o cunosc de la examenul de admitere la liceu.Inca de atunci mi-a devenit o buna prietena, astfel incat era singura persoana pe care o cunoasteam cand a inceput scoala.Nu-mi vine sa cred ce mult m-am apropiat de ea de atunci...

2)Natalia-Ea este BFF-ul meu(cu ea nu m-am certat) dat fiind faptul ca nu suntem la aceeasi scoala si nu avem posibilitatea sa ne vedem prea des...Dar vorbim si tinem zilnic legatura.Cineva i-a spus odata Nataliei : "Esti un zeu!Cum ai reusit sa o suporti pe Carla cinci ani?"iar Naty  a zis ::Huh, cu greu..Ce sa fac si eu..."

3)Daria-Nici nu imi dau seama cum a trecut timpul pentru noi doua asa repede...Poate am devenit in scurt timp asa bune prietene pentru ca mamele noastre se cunosteau dinainte.Nu as schimba-o pe Dariuta pentru nimic in lume pentru ca e pianista mea frumoasa si talentata:))

4)Iulia-Iulia e super-tare...Ii place Justin Bieber si eu il urasc, dar imi place Lady GaGa..Am un lucru in comun cu ea...La amandoua ne place cate un ciudat...Da, Iulia te iubesc si sa nu uiti asta!

 Voi incheia aceasta frumoasa si "sentimentala" postare cu o imbratisare si un "scuze" la fel de mare pentru prietenele mele bune si sper ca si voi sa va pastrati prietenii alaturi pentru ca prietenii nu ii gasesti pe garduri,Bye:>

                                                      Carla:)

2 comentarii:

  1. Oh , ce drăguț! Te iubesc mult, mult, draga mea!
    Da... Sper și eu să nu ne mai certăm... Dar mna, suntem diferite, chiar foarte, nu?
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere